بلاک چین تکنولوژی روز دنیا

آخرین پدیده‌ای که در مقیاس تکنولوژی بلاک‌چین ظهور کرد “اینترنت” بود. قدرت اینترنت از شبکه‌سازی سیستم‌های متمرکز نشات گرفته است در حالی که قدرت بلاک‌چین از توزیع سیستم‌ها در بستر اینترنت ناشی می‌شود. در واقع، گسترش سریع اینترنت به این دلیل بود که اینترنت خود پدیده‌ای غیرمتمرکز بود. در حال حاضر از میان ۲۰ برند برتر دنیا ۱۲ برند (اپل، گوگل، آمازون، مایکروسافت، فیسبوک و …) پس از “پیدایش اینترنت” شکل گرفته‌اند. همانطور که اینترنت باعث ایجاد تغییرات شگرف در مدل‌های کسب و کار شد، انقلاب بلاک‌چین نیز بار دیگر و به احتمال زیاد در مقیاسی بزرگ‌تر این کار را انجام خواهد داد.

در حال حاضر بسیاری تصور می‌کنند که بلاک‌چین همان بیت‌کوین است در حالی که بیت‌کوین تنها نمونه‌ای از سیستم‌های مبتنی بر بلاک‌چین است. تکنولوژی بلاک‌چین هزاران کاربرد در صنایع مختلف دارد و فرصت‌های بی‌نظیری برای شکل‌گیری استارت‌آپ‌ها و کسب و کارهای جدید در آینده ایجاد خواهد کرد.

بسیاری از پروژه‌های بلاک‌چینی بین رشته‌ای و نیازمند تخصص‌های مختلف هستند؛ متخصصین رشته‌های کامپیوتر، برق، فناوری اطلاعات، مدیریت، صنایع، اقتصاد، ریاضیات و کارآفرینی می‌توانند در این پروژه‌ها فعالیت نمایند. این رویداد شروعی است در راستای توانمندسازی دانشجویان، اساتید و متخصصین علوم مرتبط جهت ورود به بازار بزرگ و رو به پیشرفت بلاک‌چین.

هدف از برگزاری رویداد:

معرفی تکنولوژی بلاک‌چین به جامعه دانشگاهی و متخصصین علوم مختلف
تشکیل هسته‌های پژوهشی میان رشته‌ای از اساتید دانشگاهی
کمک به پرورش نیروی انسانی متخصص جهت اجرای پروژه‌های بلاک‌چینی در کشور
کمک به ایجاد استارت‌آپ‌های بلاک‌چینی در کشور
این رویداد به چه کسانی توصیه می‌شود؟

هرشخصی که با تکنولوژی بلاک‌چین غریبه است و علاقه به دانستن دارد، گزینه مناسبی جهت شرکت در این رویداد است.

اما بصورت تخصصی‌­تر، اساتید، فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته‌های:

کامپیوتر
برق
فناوری اطلاعات
مدیریت
صنایع
اقتصاد
ریاضیات
کارآفرینی
افرادی هستند که فرصت‌های بالقوه‌ای در حوزه تخصصی آنها وجود دارد.

مفاهیمی که به آنها می‌پردازیم:

تاریخچه بلاک‌چین
انقلاب صنعتی چهارم